Gogo's Boutique Hotel

Politika e privatësisë

Data e hyrjes në fuqi: 11.04.2023


Kjo Politikë e Privatësisë (“Politikë”) përshkruan llojet e informacionit personal që mbledh Gogos Hotel (“Hotel”, “ne”, “jonë” ose “ne”), si e përdorim dhe mbrojmë atë informacion dhe zgjedhjet tuaja me respekt në informacionin tuaj personal. Kjo politikë zbatohet për faqen tonë të internetit (“Sajti”) dhe çdo shërbim të ofruar nga Hoteli.

Informacioni që mbledhim

Kur vizitoni faqen tonë ose përdorni shërbimet tona, ne mund të mbledhim llojet e mëposhtme të informacionit:

  1. Informacion personal: Ne mund të mbledhim informacione personale si emri, adresa, adresa e emailit, numri i telefonit dhe informacioni i pagesës (siç janë detajet e kartës së kreditit) kur ju bëni një rezervim, kërkoni informacione ose na kontaktoni.
  2. Informacioni i Përdorimit: Ne mund të mbledhim automatikisht informacion në lidhje me përdorimin tuaj të faqes sonë, duke përfshirë adresën tuaj IP, llojin e shfletuesit, sistemin operativ, faqet e shikuara, lidhjet e klikuara dhe veprime të tjera që ju kryeni në sajtin tonë.
  3. Cookies dhe teknologji të ngjashme: Ne mund të përdorim cookie, web beacons dhe teknologji të tjera të ngjashme për të mbledhur informacione në lidhje me përdorimin tuaj të faqes sonë dhe për të përmirësuar përvojën tuaj. Ju mund të zgjidhni të çaktivizoni cookies përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj, por ju lutemi vini re se disa veçori të faqes sonë mund të mos funksionojnë siç duhet nëse cookies janë çaktivizuar.


Si e përdorim ne informacionin tuaj

Ne mund të përdorim informacionin që mbledhim nga ju për qëllimet e mëposhtme:

  1. Rezervimi dhe dorëzimi i shërbimit: Ne mund të përdorim të dhënat tuaja personale për të përpunuar dhe menaxhuar rezervimet tuaja, për të ofruar mbështetje për klientët dhe për të ofruar shërbimet që ju kërkoni, të tilla si dërgimi i konfirmimeve dhe përditësimeve të rezervimit.
  2. Marketingu dhe komunikimet: Ne mund t’i përdorim të dhënat tuaja personale për t’ju dërguar komunikime marketingu në lidhje me shërbimet tona, promovimet dhe ofertat speciale, përveç rastit kur ju keni zgjedhur të mos merrni komunikime të tilla.
  3. Përmirësimi i faqes: Ne mund të përdorim informacionin tuaj të përdorimit dhe kukit për të analizuar se si përdoret faqja jonë, për të diagnostikuar çështje teknike dhe për të përmirësuar funksionalitetin dhe performancën e sajtit tonë.
  4. Detyrimet ligjore: Ne mund t’i përdorim të dhënat tuaja personale për të qenë në përputhje me ligjet, rregulloret, proceset ligjore dhe kërkesat e qeverisë në fuqi.


Si e mbrojmë informacionin tuaj

Ne marrim masat e duhura për të mbrojtur informacionin tuaj personal nga aksesi, humbja, keqpërdorimi dhe ndryshimi i paautorizuar. Ne përdorim masa sigurie standarde të industrisë, të tilla si enkriptimi, muret e zjarrit dhe infrastrukturën e sigurt të serverit, për të mbrojtur informacionin tuaj. Megjithatë, ju lutemi kini parasysh se asnjë metodë transmetimi përmes internetit ose metodë e ruajtjes elektronike nuk është 100% e sigurt dhe ne nuk mund të garantojmë sigurinë absolute të informacionit tuaj.

Ndarja e informacionit tuaj

Ne nuk shesim, marrim me qira ose tregtojmë të dhënat tuaja personale palëve të treta për qëllimet e tyre të marketingut. Ne mund të ndajmë informacionin tuaj personal me bashkëpunëtorët tanë, ofruesit e shërbimeve dhe shitësit e tjerë të palëve të treta që na ndihmojnë të ofrojmë shërbimet tona, të përpunojmë pagesat dhe të kryejmë funksione të tjera biznesi. Ne gjithashtu mund të ndajmë informacionin tuaj personal siç kërkohet nga ligji, për t’iu përgjigjur kërkesave ligjore ose për të përpunuar pretendime ligjore, për të mbrojtur të drejtat tona ose të drejtat e të tjerëve, ose në lidhje me një transaksion biznesi, siç është bashkimi, blerja ose shitja e aseteve.

Zgjedhjet tuaja

Ju keni zgjedhje në lidhje me informacionin personal që na jepni:

  1. Tërhiqeni nga komunikimet e marketingut: Ju mund të hiqni dorë nga marrja e komunikimeve të marketingut nga ne duke ndjekur udhëzimet e çregjistrimit në emailet tona ose duke na kontaktuar duke përdorur informacionin në seksionin “Na kontaktoni” më poshtë.
  2. Cookies: Ju mund t’i menaxhoni kukit përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj ose përmes veglave të palëve të treta, të cilat mund t’ju lejojnë të fshini ose çaktivizoni skedarët e skedarëve. Ju lutemi vini re se çaktivizimi i cookies mund të ndikojë në funksionalitetin e faqes sonë.
  3. Hyni, përditësoni ose fshini informacionin tuaj: Ju mund të përdorni, përditësoni ose fshini informacionin tuaj personal duke na kontaktuar duke përdorur informacionin në seksionin “Na kontaktoni” më poshtë, duke iu nënshtruar ligjeve në fuqi.

Privatësia e fëmijëve

Faqja jonë nuk është menduar për përdorim nga fëmijët nën moshën 18 vjeç.