Gogo's Boutique Hotel
Shpella e Piratëve

Shpella e Piratëve

Shpella e Piratëve është një nga sekretet që mbart bregdeti i Jonit. Ajo ndodhet pranë plazheve të Dhërmiut, në një breg shkëmbor shumë pranë Manastirit të Shën Theodhorit.

Shpella ujore ka një thellësi prej 40 metrash, dhe nëpër muret e lagështa vihen re shenja bloze dhe gjurmë zjarresh. Ky objekt natyror, sipas gjeografëve vlonjatë, është shpella më e madhe detare e vendit, me xhepa të shumtë brenda saj.

Brenda hapësirës së shpellës mund të dallohen masivet shkëmbore që përbëjnë faqet anësore të saj.

Kjo shpellë mund të vizitohet e barkë, kanoe, etj.