Gogo's Boutique Hotel
Parku Kombëtar i Llogarasë

Parku Kombëtar i Llogarasë

Parku Kombëtar i Llogarasë është një ndër pikat natyrore më të rëndësishme të jugut të Shqipërisë, ai gjendet 40 km në juglindje të qytetit të Vlorës, në kufirin hapësinor midis detit Adriatik dhe detit Jon. Parku ka një sipërfaqe prej 10,1 km katrorë dhe paraqet një florë mahnitëse.