Gogo's Boutique Hotel
Gjiri i Gjipesë

Gjiri i Gjipesë

Gjiri i Gjipesë është një plazh i mahnitshëm që ndodhet në pjesën e poshtme të përroit midis Himarës dhe Dhërmiut. Për shkak të vendndodhjes së tij të largët, mënyra më e mirë për të shkuar është me makinë. Që nga pika e fundit ku arrin makina deri ne breg ju duhet te ecni për rreth 25 minuta nëpermjet një shtegu që kalon në pyll.